## "Equal Education Rights for All" Rally Agenda

## October 30, 2022

- **A. Introduction** (15 minute, 1:30-1:45PM)
  - National Anthem
  - Pledge of Allegiance
  - Rally Introduction by Host Ms. Wai Wah Chin
  - Opening Remark by Mr. Yukong Mike Zhao
- **B.** The Discrimination in College Admissions (25 minutes, 1:45-2:10 PM)
  - Mr. Ward Connerly
  - Mr. Calvin Yang
  - Mr. Vijay Ingam
  - Mr. Jon Wang
  - Mr. Kenny Xu
- C. Voice of Asian American Children (15 minutes: 2:10-2:25 PM)
- D. SFFA's Lawsuits against Harvard & UNC
  - Mr. Edward Blum (7 minutes. 2:25-2:32 PM)
- E. Support of Political Leaders (18 minutes. 2:32-2:50 PM)
  - Mr. Brian LiVeechi, Representing Lieutenant Governor Mark Robinson of North Carolina
  - Statement from Congresswoman Young Kim
  - Statement from Congresswoman Michelle Steel
  - Mr. Sam Hayes, Representing Mr. Tim Moore, North Carolina Speaker of House
- F. Our fight against educational discrimination nationwide (20 minutes. 2:50-3:10 PM)
  - Mr. Lee Cheng
  - Mr. Harry Jackson
  - Mr. Frank Xu
  - Ms. Wai Wah Chin
- G. Voice of Asian American Parents (20 minutes. 3:10-3:30 PM)
  - Ms. Suparna Dutta
  - Mr. Chunhua Liao
  - Mr. James Shinn
  - Ms. Anh Tu Do
  - Ms. Eva Guo
- H. Support from American Society (25 minutes. 3:30-3:55 PM)
  - Mr. Michael Gonzalez
  - Mr. Erec Smith
  - Ms. Jenna Robinson
  - Mr. Tyler Brooks
  - Mr. Cory Liu
- I. March to Union Square (Immediately after speeches, before 4:30 PM)